top of page

Cake Smash

Cake Smash -valokuvaus on ainutlaatuinen ja hauska tapa juhlistaa lapsesi ensimmäistä syntymäpäivää! Tämä valokuvaus on suunniteltu erityisesti yksivuotiaalle, ja sen tarkoituksena on ikuistaa lapsen iloiset ilmeet ja riemukkaat hetket, kun hän pääsee käsiksi herkulliseen kakkuun.

Kakku on erityisesti suunniteltu pienokaisille: se on lapsiystävällinen ja ammattilaisen leipoma, varmistaen, että se on sekä herkullinen että turvallinen syötävä. Voimme lisätä kakkuun persoonallisuutta ja juhlan tuntua kustomoidulla vanerisella 1v-kyltillä tai 30€ lisämaksulla lapsen nimikyltillä, mikä tuo erityisen kosketuksen ja tekee valokuvista entistä ikimuistoisempia. Jos tilaat kakun päälle nimikyltin, saatte sen kuvausten päätyttyä itsellenne kotiin vietäväksi. Kakun ulkonäköön on mahdollisuus vaikuttaa sävyn puolesta toiveidenne mukaan, ja sitä voidaan koristella itse tuomillanne kakunkoristeilla.

Kuvaus kattaa koko herkullisen gallerian, joka taltioi lapsesi aidot ja luonnolliset reaktiot. Cake Smash -valokuvaus on täydellinen tapa juhlistaa tätä merkittävää virstanpylvästä ja luoda hauskoja muistoja - toimii myös lahjaideana!

bottom of page