top of page

Hääpäivän dokumentaarinen video- & valokuvaus

Toteutan koko päivän hääkuvaukset yhdessä alalla myöskin työskentelevän mieheni kanssa. Tutustu viimeisimpään työnjälkeemme Ylläksellä ikuistetun hääpäivän varrelta videon ja valokuvien muodossa →

Kattavin kuvauspakettimme sisältää valo- ja videokuvauksen aamun valmistautumisesta illan bileisiin saakka - tai ihan miten toivottekin yhteensä 10 h kuvausajan päivän varrelle jakautuvan!

Paketti kattaa suunnittelupalaverin, jonka pidämme kun hääpäivän aikataulunne on pääosin tiedossa. Kuvausaikaan sisältyy aamun valmisteluiden ja ensikohtaamisen kuvaus, 1 h häämuotokuvaus ja 10 valintagalleriasta valitsemaanne digitiedostoa sekä vihkitilaisuuden ja hääjuhlan taltiointi, jolloin koko päivän kuvamateriaali on + 400 digitiedostoa verkkogallerialla toimitettuna. Häävideon lopullinen pituus on 4 - 6 min ja toimitetaan teille 4K-laadulla. Sään ja sijainnin salliessa paketti kattaa myös dronekuvauksen.

Kuvattavia osuuksia voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan
.


3200€, sisältää 30% varausmaksun


sis. alv 24%

Lisää kuvaamiamme häävideoita

Kuvauspaketti sisältää kuvauksen suunnittelun, tunnin mittaisen valokuvauksen miljöössä ja 10 valintagalleriasta valitsemaasi digitiedostoa sekä vihkitilaisuuden valokuvauksen ja 30 - 60 digitiedoston vihkigallerian. Häämuotokuvien kohdalla mahdollisuus myös lisäkuvien ostoon ja koko gallerian lunastukseen.

640€, sisältää 100€ varausmaksun


sis. alv 24%

Häämuotokuvaus &vihkitilaisuuden valokuvaus

Koko päivän dokumentaarisen kuvaamisen lisäksi vaihtoehtona
on lyhyempi kokonaisuus - 1 h häämuotokuvaus sellaisenaan tai yhdessä vihkitilaisuuden valokuvauksen kanssa →