KUVAPAKETIT - MUOTOKUVAUS

Saatavilla on kolme erilaista pakettia, joiden arvo määrittyy kuvauksen keston ja kuvamäärän mukaan. Mikäli kuvattavia on enemmän kuin yksi, valittavanasi on paketit 2 ja 3. Näin takaamme kuvausajan riittävyyden jokaisen kuvattavan ikuistamiseen. Voit varata ajan esimerkiksi lapsi- sisarus- tai perhekuvaukseen, valmistujais- tai ylioppilaskuvaukseen, odotuskuvaukseen tai vastasyntyneenkuvaukseen.
 

Paketti 1
 

Kuvausaika 30min
3 käsiteltyä valokuvaa

95€

Kuvausaika 45min
5 käsiteltyä valokuvaa

150€

Kuvausaika 1h
8 käsiteltyä valokuvaa

230€

Paketti 2
 

Paketti 3
 

KUVAPAKETIT - HÄÄKUVAUS

Saatavilla on kolme erilaista pakettia, joiden arvo määrittyy kuvauksen keston ja kuvamäärän mukaan. Mikäli haluat kuvattavaksi vain yhden osuuden hääpäivästä tai sisällyttää kuvaukseen First Lookin (ensikohtaaminen), pyydäthän erillisen tarjouksen.
 

Vihkitilaisuus

Hääpotretit
Kuvausaika 30min
3 käsiteltyä valokuvaa


Hääjuhla
Kuvausaika 2h
100-150 käsiteltyä valokuvaa
 

840€

Hopea
 

Vihkitilaisuus

Hääpotretit
Kuvausaika 45min
5 käsiteltyä valokuvaa

Hääjuhla
Kuvausaika 4h
200-250 käsiteltyä valokuvaa 

1060€

Kulta
 

Vihkitilaisuus

Hääpotretit
Kuvausaika 1h
8 käsiteltyä valokuvaa

Hääjuhla
Kuvausaika 6h
300-350 käsiteltyä valokuvaa 

1300€

Platina
 

HÄÄVIDEOINTI

Liikkuva kuva elävöittää muistot täysin uudella tavalla. Katseet, naurut ja onnenkyyneleet heräävät eläviksi hetkiksi vielä kymmenienkin vuosien päästä. Tärkeästä päivästänne lyhyeksi tiivistettyyn videoon on helppo ja nopea palata kerta toisensa jälkeen. Täysin uutena mahdollisuutena tarjoan teille päivän mittaisen häävideoinnin persoonallisella ja luovalla ilmeellä. Toteutan kuvauksen ammattitaitomme yhdistäen yhdessä avopuolisoni kanssa -  näin tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerrata hääpäivää kahdesta eri kulmasta.

Häävideo
 

suunnittelupalaveri
matkakulut 15km säteellä Oulusta

♡ kahdeksan (8) tunnin häävideointi kahdella videokuvaajalla
♡ editointi & jälkikäsittely 5 minuutin mittaiseksi häävideoksi


800€

LAHJAKORTTI

Ajaton ja elämyksellinen lahja? – Lahjakortti valokuvaukseen!
 

Lahjakortti sopii iästä riippumatta kenelle vain – etenkin sellaiselle, joilla on jo kaikkea tai et tiedä mitä hankkisit. Lahjakortti on ihana vaihtoehto silloin, kun haluat panostaa materian sijaan elämyksiin.
 

Lahjakortin voi ostaa esimerkiksi lapsen, sisarusten tai perheen miljöökuvaukseen, tai 1-2 lapsen studiokuvaukseen. Lahjakortti sopii hyvin myös esimerkiksi uusia profiilikuvia tai valmistujaiskuvia varten. Lahjakortti on voimassa ostopäivästä vuoden eteenpäin. Jos siis luulet, että sopiva ajankohta kuvaukselle voisi olla vasta kesällä tai syksyllä, se on mahdollista.
 

Saat itse määritellä lahjakortin arvon kolmesta alla olevasta vaihtoehdosta:
1. 30min kuvaus / 3 käsiteltyä kuvaa – 95€
2. 45min kuvaus / 5 käsiteltyä kuvaa – 150€
3. 1h kuvaus / 8 käsiteltyä kuvaa – 230€

 

Saat lahjakortin digitaalisessa muodossa, jolloin voit lähettää sen laitteeltasi suoraan lahjan saajalle. Lahjakortin voi halutessaan myös tulostaa.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Hääkuvaus-varausten yhteydessä peritään varausmaksu, joka on 30% kuvauksen kokonaishinnasta. Hinnat pitää sisällään tiedostojen sähköisen toimituksen. Voit halutessasi ostaa koevedosgallerian yhteydessä lisäkuvia 30€ kappalehintaan. Mustavalkoversiot kaikista ostamistasi kuvista yhteensä 45€ (koskee hääkuvauksissa vain hääpotretteja). Kuvauksen hintaan lisätään matkakulut voimassa olevan matkakulukorvauksen mukaisesti 0,43€/km (ei koske studiokuvausta). Saat kuvien mukana oikeudet teettää ja julkaista kuvia omaan käyttöösi. Kuvien filtteröinti, rajaaminen ja käsittely on ehdottomasti kielletty.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Valokuvaaja Tiia Juutinen | Oulu | vktiiajuutinen@hotmail.com | Y-tunnus: 2882204-9