Lainavaatteet & rekvisiitta

Lainavaatteiden valikoimaan kuuluu pellavaisia rompereita, rusettipantoja sekä rekvisiittavarasto, josta valittavanasi on monipuolisesti lapsille sopivaa puuhaa kuvauksiin.

Valokuvaaja Tiia Juutinen lainavaatteet

pellavaiset romperit

Upeat pellavaromperit on valmistanut tilaustyönä Lilla Lydia Design. Rompereiden värit ovat tarkkaan harkittuja, ja jokainen sävy sopiikin sekä tyttö- että poikalapselle. Romperit sopivat kuvauksiin hyvin sellaisenaan, mutta halutessaan niiden kanssa voi yhdistää esimerkiksi valkoisen paidan tai yhteensopivia asusteita. Halutessasi voimme hyödyntää kuvausten aikana myös useampaa romperia.

Luonto on yksi kulmakivistäni, jonka haluan näkyvän myös lainavaatteiden valikoimassani. Ekologinen pellava on kulutuksenkestävää, hengittävää ja lämpöä johtavaa. Lisäksi pellavakangas on antibakteerinen ja allergisoimaton, jonka vuoksi se sopii upeasti pienten taaperoiden ylle.

Jokainen romper on saatavilla kahdessa eri koossa: 74/80 & 86/92. Väreinä ruoste, luonnonvalkoinen, tummanvihreä, vaaleansininen & okra

lainavaatteet kuvituskuva Valokuvaaja Ti

pellavaiset rusettipannat

Kauniit ja ajattomat rusettipannat on suunnitellut ja valmistanut oululainen Take A Bow. Lainavaatevalikoiman jatkeena sävyt on suunniteltu sopimaan yhteen pellavaisten rompereiden kanssa, mutta niitä voi halutessaan yhdistää myös omiin vaatekappaleisiin!

Valmistajaa lainaten, jokainen rusetti on valmistettu rakkaudella ja käsin. Rusetit ovat 100% pellavaa, vaalean tekstuurin sisältävä rusetti on 100% eyelet puuvillaa. Panta-osa on joustavaa one size nylonia. Rusetin koko on 13 x 11 cm. Okran sävyinen rusetti löytyy myös pinnikiinnityksellä.

Rusettipantoja on saatavilla viisi eri vaihtoehtoa: okra, luonnonvalkoinen tekstuurilla ja ilman, tummanvihreä  ruoste

lainavaatteet_rusetit_Valokuvaaja Tiia J
DSC_5861.jpg

rekvisiittavarasto

Kuvauksiin saa tuoda mukanaan halutessaan myös rekvisiittaa. Mikäli sinulla ei tule mieleen mitään mukaan sopivaa, on vaihtoehtona myös valmis rekvisiittavarasto, josta voit katsoa mieleiset rekvisiitat mukaan kuvauksiin. Päivitetyn rekvisiittavalikoiman löydät Instagramista @valokuvaajatiiajuutinen rekvisiitta-kohokohdasta.

Rekvisiitta ei ole pakollista, pärjäämme hyvin myös ilman. Erityisesti pienten lasten kanssa kuvatessa esimerkiksi unilelu tai muu turvallinen esine voi kuitenkin auttaa rentoutumaan ja poistamaan jännitystä nopeammin. Rekvisiitta tuo myös mukavaa puuhaa kuvauksiin.

Rekvisiitat on kuvattavien vapaassa käytössä niin miljöössä kuin studiossakin kuvatessa. Rekvisiitta puhdistetaan huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen, joka takaa turvallisen ja hygieenisen käytön.