Lainavaatteet & rekvisiitta

Lainavaatteiden valikoimasta löydät mm. pellavaisia rompereita, rusettipantoja ja vaatetusta lapselle kuin aikuisellekin. Kuvauksissa voimme hyödyntää myös luonnonläheistä rekvisiittavarastoa, josta löytyy mm. erilaisia leluja, penkkejä ja koreja. Löydät koko lainavaatevalikoiman Instagramin @valokuvaajatiiajuutinen lainavaatteet-kohokohdasta.

yksivuotiskuvaus pitkospuilla valokuvaaja Tiia Juutinen Oulu 6.jpg

Pellavaiset romperit

Upeat pellavaromperit on valmistanut tilaustyönä Lilla Lydia Design. Rompereiden värit ovat tarkkaan harkittuja, ja jokainen sävy sopiikin sekä tyttö- että poikalapselle. Romperit sopivat kuvauksiin hyvin sellaisenaan, mutta halutessaan niiden kanssa voi yhdistää esimerkiksi valkoisen paidan tai yhteensopivia asusteita. Halutessasi voimme hyödyntää kuvausten aikana myös useampaa romperia.

Luonto on yksi kulmakivistäni, jonka haluan näkyvän myös lainavaatteiden valikoimassani. Ekologinen pellava on kulutuksenkestävää, hengittävää ja lämpöä johtavaa. Lisäksi pellavakangas on antibakteerinen ja allergisoimaton, jonka vuoksi se sopii upeasti pienten taaperoiden ylle.

Jokainen romper on saatavilla kahdessa eri koossa: 74/80 & 86/92. Väreinä ruoste, luonnonvalkoinen, tummanvihreä, vaaleansininen & okra

lainavaatteet yksi- ja kaksivuotiskuvaukseen. Pellavaiset romperit viidessä eri värissä.

Koko lainavaatevalikoiman löydät Instagramista @valokuvaajatiiajuutinen lainavaatteet-kohokohdasta.

DSC_5158.jpg

Pellavaiset rusettipannat

Kauniit ja ajattomat rusettipannat on suunnitellut ja valmistanut oululainen Take A Bow. Lainavaatevalikoiman jatkeena sävyt on suunniteltu sopimaan yhteen pellavaisten rompereiden kanssa, mutta niitä voi halutessaan yhdistää myös omiin vaatekappaleisiin!

Valmistajaa lainaten, jokainen rusetti on valmistettu rakkaudella ja käsin. Rusetit ovat 100% pellavaa, vaalean tekstuurin sisältävä rusetti on 100% eyelet puuvillaa. Panta-osa on joustavaa one size nylonia. Rusetin koko on 13 x 11 cm. Okran sävyinen rusetti löytyy myös pinnikiinnityksellä.

Rusettipantoja on saatavilla viisi eri vaihtoehtoa: okra, luonnonvalkoinen tekstuurilla ja ilman, tummanvihreä &  ruoste

Rekvisiitta

Voin tuoda kuvauksiin mukanani pientä rekvisiittaa, kuten leluja ja korin, jossa lapsi voi istua ja ihmetellä maailmaa. Voit tuoda halutessasi kuvauksiin myös omaa rekvisiittaa. Erityisesti pienten lasten kanssa kuvatessa esimerkiksi unilelu tai muu turvallinen esine auttaa usein rentoutumaan ja poistamaan jännitystä. Rekvisiitta tuo myös mukavaa puuhaa kuvauksiin!

Rekvisiitat on kuvattavien vapaassa käytössä niin miljöössä kuin studiossakin kuvatessa. Rekvisiitta puhdistetaan huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen, joka takaa turvallisen ja hygieenisen käytön.

Koko lainavaatevalikoiman löydät Instagramista @valokuvaajatiiajuutinen lainavaatteet-kohokohdasta.