Vaihtoehto perinteiselle lapsikuvaukselle on luotu helpottamaan kuvaushetkeen liittyvää ideointia. Kun rekvisiitat on valmiiksi mietitty, sinun tarvitsee huolehtia vain sopivasta pukeutumisesta ja saapua kuvaukseen!
 

1/4Tiipii kera viltin, tyynyn ja lelujen - mikäs sen parempi? ♥ Kirjoitetaan liitutauluun ikäsi tai nimesi - tai vaikka molemmat! 

Teema sopii hyvin yhdelle 0,5-3-vuotiaalle. Alle on koottu väripaletti avuksi teemaan sopivan vaatetuksen päättämiseen! 

1. HIEKKARANTA

Sävyiksi vaatetukseen sopii luonnonläheiset värit sekä musta ja valkoinen. Kirkkaita värejä, raita- ja ruutukuviota kannattaa välttää.

Teemaan kuuluu kaksi eri väristä tyynyä joista voit valita mieluisen, sekä joukko ihania leluvaihtoehtoja, joista saat valita kuvaukseen mukaan yhden tai useamman!

Tuotekuvat: Ooh Noo / ON24

1/5Koristellaan joulukuusi suloisilla joulupalloilla - mitähän mahtaa olla pienien ja suurien joululahjapakettien sisällä? ♥ 

Teema sopii hyvin 1-3 lapselle. Alle on koottu väripaletti avuksi teemaan sopivan vaatetuksen päättämiseen! 

2. JOULUKORTTIKUVAUS 2019

Sävyiksi vaatetukseen sopii jouluiset värit sekä musta ja valkoinen. Kirkkaita värejä, raita- ja ruutukuviota kannattaa välttää.

Vuoden 2019 joulukorttikuvaus sisältää 20 minuutin kuvausajan sekä kaksi (2) sähköistä kuvatiedostoa. Kuvauksen hinta on 60€ (sis. alv 24%).
Kuvauspäivät: maanantai 4.11, lauantai 16.11 & sunnuntai 17.11

  • Facebook
  • Instagram

Valokuvaaja Tiia Juutinen | Oulu | vktiiajuutinen@hotmail.com | Y-tunnus: 2882204-9