Boudoir - kenelle se on tarkoitettu?

Boudoir-kuvaus on kasvava ilmiö, joka on tarkoitettu jokaiselle ihmiselle ikään, sukupuoleen tai painoon katsomatta. Boudoir on yleisempää naisten keskuudessa, mutta valokuvaajasta riippuen se voidaan toteuttaa yhtä lailla myös miehen tai pariskunnan kanssa. Kyse on hyvinkin tavallisesta kuvauskokemuksesta, joka on verrattavissa mihin tahansa muuhun valokuvaajan kanssa toteutettavaan kuvaukseen. Kuvattava voi kokea kuvauksen hyvinkin elämyksellisenä ja voimaannuttavana kokemuksena, joka on aina upea ja tavoiteltavan arvoinen juttu!


Boudoir ei automaattisesti tarkoita vähäpukeisuutta tai alastomuutta, vaan kuvaus voidaan toteuttaa myös tavallisen vaatetuksen kanssa. Kuvauksen ensisijaisena tarkoituksena on luoda kaunis kokonaisuus valokuvia, joista jokaisesta voit nähdä ulkoisen kauneutesi toisen ihmisen silmin. Meistä jokaisella on myös omat epävarmuutemme, joiden käsittelyyn boudoir-kuvaus on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Boudoir-kuvaus kanssani toteutettuna


Voit ottaa minuun yhteyttä Instagramissa, Facebookissa tai nettisivujeni kautta. Ottaessasi yhteyttä sinulla ei tarvitse olla mielessä erityisiä toiveita tai ideoita kuvauksen suhteen, vaan riittää että haluat päästä kokemaan boudoir-kuvauksen. Huolehdin siitä, että voit jäädä odottamaan kuvauksen ajankohtaa rauhallisin mielin ilman huolta vaatetuksesta, ideoista tai itse kuvaushetkestä.


Kun saavut studiolleni, sinulla on mukana todennäköisesti 1-3 asukokonaisuutta, jotka olemme yhdessä viestein käyneet jo aiemmin läpi. Keitän sinulle halutessasi kahvit, ja vaihdamme ajatuksia vielä rauhassa ennen itse kuvauksen aloittamista. Esittelen sinulle ideat joita minulla on kuvausta varten, ja kysyn vielä mahdollisia toiveitasi tai ideoitasi kuvien suhteen. Kun aloitamme kuvauksen, neuvon sinua jatkuvasti ja ohjeistan tarvittaessa niin asentojen, kuin ilmeiden ja eleiden kanssa. Käytän kuvauksen aikana myös mallikuvia. Tunnelma on koko kuvauksen ajan kiireetön ja rento. Saatat kokea täysin normaalia jännitystä etenkin alussa, mutta uskon sen vähenevän kuvauksen edetessä.


Näytän sinulle kuvauksen aikana muutamia valokuvia jo kameralta, mutta kuvat eivät ole verrattavissa lopputulokseen, joka tehdään kuvia käsitellessä. Valokuvista ei poisteta mitään kehosi pysyviä ominaisuuksia, vaan kuviin luodaan minun kuvilleni ominainen värimaailma, ja korostetaan kaunista luonnonvaloa, joka studiolla vallitsee. Elämys on kokonainen sitten, kun toimitan sinulle valmiit valokuvat katseltavaksi. Moni kokee saaneensa paljon irti jo kuvaushetken jälkeen, ja sen kokemuksen pyrin tarjoamaan myös omissa boudoir-kuvauksissani.


Boudoir-kuvaus sopii sinulle, joka

⋒ haluat itsestäsi upeita valokuvia

⋒ koet epävarmuutta kehoasi kohtaan

⋒ haluat elämyksellisen kuvauskokemuksen

⋒ haluat valokuvia lahjaksi jollekin toiselle

⋒ haluat kehittää mukavuusaluettasi

⋒ haluat oppia rakastamaan itseäsi lisää


Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kuvauskokemusta tai taitoa poseeraamisesta. Voit luottaa onnistumisen sataprosenttisesti minun käsiini. Lupaan sinulle elämyksen, jota et unohda. 🤎

Jos tämä julkaisu oli sinulle hyödyllinen, klikkaa ihmeessä alta sydäntä sen merkiksi!


- Tiia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki