Studiokuvaukset Oulussa

Lapsi- & perhekuvaukset sekä odotuskuvaukset luonnonvaloisassa ja boheemissa studiossa Oulun Toppilansalmessa.

valokuvausstudio Oulu Valokuvaaja Tiia J

Vuoden 2020 lokakuussa otin käyttööni minulle jo todella rakkaaksi paikaksi muodostuneen studiotilani. Luonnonvaloisa ja boho-henkisesti sisustettu tila on ajaton ja helposti muokattavissa. Yksityiskohtien materiaaleina mm. pellavaa, rottinkia ja puuta.

Sommitelmien ja kokonaisuuksien suunnittelu on lähellä sydäntäni. Kuvattavaksi saapuvien toiveita kuunnellen suunnittelen kuvauskokonaisuuden, joka palvelee toiveitanne parhaiten. Tavoitteena on aina raikas ja lämmin kokonaisuus.

Studio on sisustettu erityisesti taaperoikäisiä lapsia ja pieniä perheitä ajatellen, mutta toteutan studiossa myös odotuskuvauksia ja boudoirkuvauksia. Tila on turvallinen pienille viipottajille. Studiolla on käytössä aitoja kasvielementtejä kuten pampaheiniä, jonka vuoksi mahdolliset allergiat tiedustellaan kuvauksiin saapuvilta ennen kuvausta. Lemmikkieläimet ovat studioon tervetulleita.


Kuvattavien vaatetuksessa suosittelen suosimaan luonnonläheisiä ja pehmeitä sävyjä. Kuvattavat saavat varauksen tehtyään käyttöönsä pukeutumisohjeistuksen ja 24/7 keskusteluyhteyden kanssani esimerkiksi vaatevalintoja varten
Kuvauksiin saapuvien vapaassa käytössä on myös lainavaatteita ja rekvisiittaa, klikkaa tutustuaksesi!