Studio

Luonnonvaloisa studio Oulun Toppilansalmessa

Vuoden 2020 lokakuussa otin käyttööni minulle jo todella rakkaaksi ja tärkeäksi paikaksi muodostuneen, pienen studiotilani. Luonnonvaloisa ja vaalea tila on ajaton ja helposti muokattavissa. Yksityiskohtien materiaaleina mm. pellavaa, rottinkia ja puuta.

Sommitelmien ja kokonaisuuksien suunnittelu on lähellä sydäntäni. Kuvattavaksi saapuvien toiveita kuunnellen suunnittelen kokonaisuuden ja valitsen rekvisiitat, jotka palvelevat toiveitanne parhaiten. Materiaaleja ja värejä hyödynnän vaatetuksen ja asusteiden perusteella, tavoitteena raikas ja lämmin kokonaisuus. Studioon on tervetullutta myös kuvattavien oma rekvisiitta!

Studio on sisustettu erityisesti taaperoikäisiä lapsia ja pieniä perheitä ajatellen. Tila on turvallinen pienille viipottajille, eikä esimerkiksi putoamisvaaraa ole sängyn ollessa noin 20 cm korkea. Studiolla on käytössä aitoja kasvielementtejä kuten pampaheiniä, jonka vuoksi mahdolliset allergiat tiedustellaan kuvauksiin saapuvilta ennen kuvausta. Lemmikkieläimet ovat studioon tervetulleita.

Kuvattavien vaatetuksessa suosittelen suosimaan luonnonläheisiä ja pehmeitä sävyjä - ruskea, tummanvihreä, luonnonvalkoinen, roosa, okra ja harmaa sekä niiden eri sävyt. Tässä tapauksessa vähemmän on enemmän, eli yhden tai enintään kahden värin yhdistelmä on optimaalisin!

Kuvauksiin saapuvien vapaassa käytössä on myös lainavaatteita ja rekvisiittaa, klikkaa tutustuaksesi!

  • facebook
  • instagram
  • pinterest

Valokuvaaja Tiia Juutinen | Oulu & Lappi | valokuvaaja@tiiajuutinen.com | Y-tunnus: 2882204-9