top of page

Tuotekuvaukset & kuvapankit

s t u d i o  &  m i l j ö ö

Nämä tuotekuvat kuvattiin ensimmäisissä tuotekuvauksissa studiollani. Hyödynnän kuvatessani vain luonnonvaloa, se luo kuviin pehmeän ja luonnollisen valon ja varjon kombinaation.

DSC_3744_edited.jpg

tuotekuvat on yrityksesi näyteikkuna

Moni yritys turvautuu erityisesti alkutaipaleellaan itseotettuihin some- ja markkinointikuviin. Ulkoistamalla tämän osuuden ammattilaiselle vapautat aikaasi muuhun työskentelyyn, ja samalla varmistat, että yrityksesi kanavissa näkyy jatkossa ammattitason sisältöä joka tuo tuotteesi parhaalla mahdollisella tavalla esiin

luovissa & intohimoisissa käsissä 

Luonto on paikka, josta ammennan inspiraationi oikeastaan ihan kaikkeen tekemiseeni. Tästä syystä on se on luonnollinen jatkumo myös työnjäljessäni, sillä tartun jokaiseen projektiin intohimoisesti, ja haluan tunnistaa lopputuloksesta aina myös itseni. En tee työtä 8-16, vaan olen juuri se tyyppi, joka ajaa kesäyössä etsien täydellistä lokaatiota auringonlaskun taltioimiseen - saattaapa minulla olla juuri sinun tuotteesi mukanani. Jos koet että kädenjälkeni vastaa sitä mitä olet etsinyt, toivon että otat minuun yhteyttä. Yhteistyö kanssani tulee olemaan sinulle rentoa, luovaa ja huoletonta - voidaan sopia kaikesta joko viestitse tai soitellen. Silleen kaverimaisen rennosti!

.. ja jos öiset luontoseikkailut herätti mielenkiinnon, niin käy ihmeessä kurkkaamassa Instagramissa
@tiiajuutinen

saatetaan tuote oikeaan valoon - kirjaimellisesti!

Uskon, että olet käyttänyt merkittävän paljon aikaa tuotteesi suunnitteluun ja valmiiksi saattamiseen - siksi se ansaitsee tulla näkyväksi parhaalla mahdollisella tavalla. Missioni on toteuttaa tuotekuvia, jotka kertoo yrityksesi tarinaa ja herättää katsojassa toivomiasi mielikuvia - näitä asioita käymme suunnitteluvaiheessa yhdessä läpi

Tuodaan tuote esille sen todellisessa muodossaan, tärkeitä ominaisuuksia korostaen

DSC_4065.JPG

Kun potentiaalinen asiakkaasi muodostaa mielikuvan

haluat, että se on selkeä & brändisi mukainen

raikkaus, luonnonläheisyys & ajattomuus

Nämä kolme sanaa muodostavat tuotekuvausteni kulmakivet, joiden ympärille lähden kokonaisuutta kanssasi rakentamaan. Raikkaus kuvastaa materiaalin puhdasta ja selkeää ilmettä. Luonnonläheisyys voi viestiä esimerkiksi tuotteen alkuperästä ja heijastua siten rekvisiitan käytössä. Valokuvaan tuotteita usein myös konkreettisesti luonnonhelmassa, jolloin tuote herää ympäristössään täysin uniikilla tavalla eloon. Ajattomuus on jokaisen tuotekuvani pääteema, sillä haluan että materiaali toimii yrityksesi käytössä mahdollisimman pitkään - jopa koko tuotteen elinkaaren ajan. Siksi vältän tuotekuvauksissani tarttumasta liikaa trendeihin.

Suklaalevy, ja lukuisia erilaisia lopputuloksia! Panostamme tuotekuviin aina niiden sisältö ja visuaalinen ilme huomioiden. Näin saadaan tuotteesta kaikki irti myös tuotekuvissa.

Avaan lisää tuote- & brändikuvausten maailmasta Instagram-tilillä
@yrityskuvaustiiajuutinen. Käy ottamassa tili seurantaan, mikäli behind the scenes -materiaali ja sommittelun, rekvisiitan ja miljöövalintojen merkitys kiinnostaa!

DSC_1208.JPG

Kolme tärkeää kysymystä - Haluatko..

01. saada ostajassa aikaan wow-reaktion? 🔥

02. herättää luottamusta ja positiivisia mielikuvia laadukkaalla kuvamateriaalilla? ✨

03. viestiä, että olet valmis panostamaan yrityksesi markkinointiin menestyäksesi ja tavoittaaksesi juuri hänet? 🤝

 

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, luulen että olemme match! 👇🏻

DSC_3843.JPG

tämä on ennen kaikkea
sinulle yrittäjä, joka

kaipaat selkeää ja johdonmukaista kokonaisuutta, johon sisältyy
laadukasta & brändisi kanssa yhteensopivaa markkinointimateriaalia yrityksesi tarpeita varten

Kokonaisuus kattaa yhteisen suunnittelun ja tarpeen kartoituksen, kiireettömän kuvauksen studio- ja/tai ulkolokaatiossa mallin kanssa tai ilman, sekä käyttöösi koko huolellisesti viimeistellyn +30 digitiedoston täysien käyttöoikeuksien gallerian upeita valokuvia tuotteistasi

380€ + alv 24%

DSC_3744_edited.jpg

jos kaipaat helpotusta & selkeyttä pidemmällä tähtäimellä

voimme suunnitella tuotekuvauksen rinnalle laajemman kuvapankki-kokonaisuuden. Tuotekuvien lisäksi saat laadukasta ja monipuolista materiaalia juuri tarpeidesi mukaan - ehkä kaipaat kuvituskuvaa kohderyhmästäsi tuotteen parissa, rennot valokuvat työntekijöistä työskentelyn parissa tai yleistä kuvituskuvaa sosiaalista mediaa varten. Kartoitetaan yrityksesi tarpeet yhdessä ja suunnitellaan toimiva kokonaisuus - täytä yhteydenottolomake sivun alalaidasta!

Sen sijaan että seuraisimme vain trendejä ..

lähdemme kuvittamaan yrityksesi arvoja & ainutlaatuista tarinaa

Kirjoita minulle!

arrow&v

Kiitos yhteydenotostasi!

bottom of page