Investointi

Kokonaishinta koostuu 100€ kuvausmaksusta, digitaalisista kuvatiedostoista ja kuvatuotteista. Hinnat sisältää alv 24%.

Kuvausmaksu | 100€


Varausvahvistuksen lisäksi kuvausmaksu kattaa ennen kuvausta tapahtuvan suunnittelutyön, rekvisiittavaraston ja lainavaatteiden käytön, tunnin mittaisen kuvauksen, kuvankäsittelyn ja koevedosgallerian sekä sen ja valmiin kuvagallerian sähköisen toimituksen. Lisäksi kuvausmaksu kattaa kilometrikorvauksista ensimmäiset 40km. Kuvausmaksuun ei sisälly digitaalisia kuvatiedostoja tai kuvatuotteita, vaan ne ostetaan erikseen.

Digitaaliset kuvatiedostot


1-2 viikon kuluessa kuvauksesta toimitan teille sähköpostitse koevedosgallerian, jossa pääsette valitsemaan teille sopivan määrän digitaalisia kuvatiedostoja. Koevedokset ovat valmiiksi käsiteltyjä, jolloin pääsette näkemään valokuvien lopputuloksen jo valintavaiheessa.

 

12 kuvatiedostoa 340€
8 kuvatiedostoa
 230€
5 kuvatiedostoa
150€
3 kuvatiedostoa
90€


Lisäkuvat suurimman kuvapaketin jälkeen 25€/ kpl, mahdollisuus myös koko gallerian lunastukseen.

Kuvatuotteet

 


Digitaalisten kuvatiedostojen lisäksi saatavilla on Fine Art kuvatulosteita ja puutauluja. Kokovaihtoehtoihin ja hintoihin voit tutustua alla olevista alasvetovalikoista, tilauksen pääset tekemään sinulle toimitetun koevedosgallerian yhteydessä olevasta verkkokaupasta.

arrow&v

Korkealaatuinen valokuvapaperi samettisen pehmeällä pinnalla. Erittäin tarkka värintoisto, syvä musta ja tasainen paperipinta. Tämä museolaatuinen paperi täyttää vaativimmatkin standardit.

arrow&v

Koivuvanerille painettu valokuva on upea tapa tuoda luonto kotiisi. Materiaalinsa ansiosta jokainen taulu on täysin uniikki kuvan sekoittuessa kauniisti lämpimän sävyiseen puupintaan.