Investointi

Kokonaishinta koostuu kuvausmaksusta, digitaalisista kuvatiedostoista ja kuvatuotteista. Hinnat sisältää alv 24%.

Kuvausmaksu

boheemi boho valokuvaussstudio Oulu valokuvaaja Tiia Juutinen

MILJÖÖ TAI STUDIO

100€

sisältäen 1h kuvauksen miljöössä tai studiossa

boheemi boho valokuvaussstudio Oulu valokuvaaja Tiia Juutinen
DSC_4999.jpg

MILJÖÖ+STUDIO

185€

sisältäen 45min kuvauksen miljöössä & 45min kuvauksen studiossa

tämä paketti valittavissa
helmikuu - lokakuu välisen ajan

Kuvausmaksu kattaa ennen kuvausta tapahtuvan suunnittelutyön, rekvisiittavaraston ja lainavaatteiden käytön, kuvauksen, kuvankäsittelyn ja koevedosgallerian sekä sen ja valmiin kuvagallerian sähköisen toimituksen. Lisäksi kuvausmaksu kattaa kilometrikorvauksista 40km. Kuvausmaksuun ei sisälly digitaalisia kuvatiedostoja tai kuvatuotteita, vaan ne ostetaan erikseen.

Jos kuvaus sijoitetaan toukokuu - syyskuu viikonlopulle (perjantai klo 17 - sunnuntai), lisätään kuvausmaksuun 75€.

 1-2 viikon kuluessa kuvauksesta toimitan sinulle sähköpostitse koevedosgallerian, jossa pääset valitsemaan sinulle sopivan määrän digitaalisia kuvatiedostoja. Koevedokset ovat valmiiksi käsiteltyjä, eli näet valokuvien lopputuloksen jo valintavaiheessa.


Yksittäinen digitiedosto 40€ kpl

5 digitiedoston paketti 150€

8 digitiedoston paketti 224€

10 digitiedoston paketti 260€

15 digitiedoston paketti 360€


 

Mahdollisuus myös lisäkuvien ostoon ja koko gallerian lunastukseen.

Digitaaliset kuvatiedostot

Kuvatuotteet

Digitaalisten kuvatiedostojen lisäksi saatavilla on Fine Art kuvatulosteita ja puutauluja. Kokovaihtoehtoihin ja hintoihin voit tutustua alla olevista alasvetovalikoista, tilauksen pääset tekemään sinulle toimitetun koevedosgallerian yhteydessä olevasta verkkokaupasta.

arrow&v

Korkealaatuinen valokuvapaperi samettisen pehmeällä pinnalla. Erittäin tarkka värintoisto, syvä musta ja tasainen paperipinta. Tämä museolaatuinen paperi täyttää vaativimmatkin standardit.

arrow&v

Koivuvanerille painettu valokuva on upea tapa tuoda luonto kotiisi. Materiaalinsa ansiosta jokainen taulu on täysin uniikki kuvan sekoittuessa kauniisti lämpimän sävyiseen puupintaan.

Kuvatuotteita on mahdollista tilata esillä olevien kokovaihtoehtojen lisäksi myös muussa koossa. Jos valikosta ei löydy tarpeidesi mukaista kokovaihtoehtoa, ole yhteydessä.