Investointi

Kokonaishinta koostuu 100€ kuvausmaksusta, digitaalisista kuvatiedostoista ja kuvatuotteista sekä mahdollisesta nda-sopimuksesta. Hinnat sisältää alv 24%.

Kuvausmaksu | 100€


Varausvahvistuksen lisäksi kuvausmaksu kattaa ennen kuvausta tapahtuvan suunnittelutyön, rekvisiittavaraston ja lainavaatteiden käytön, tunnin mittaisen kuvauksen, kuvankäsittelyn ja koevedosgallerian sekä sen ja valmiin kuvagallerian sähköisen toimituksen. Lisäksi kuvausmaksu kattaa kilometrikorvauksista ensimmäiset 40km. Kuvausmaksuun ei sisälly digitaalisia kuvatiedostoja tai kuvatuotteita, vaan ne ostetaan erikseen.

Digitaaliset kuvatiedostot


1-2 viikon kuluessa kuvauksesta toimitan teille sähköpostitse koevedosgallerian, jossa pääsette valitsemaan teille sopivan määrän digitaalisia kuvatiedostoja. Koevedokset ovat valmiiksi käsiteltyjä, jolloin pääsette näkemään valokuvien lopputuloksen jo valintavaiheessa.


Lisäkuvat 30€/ kpl, mahdollisuus myös koko gallerian lunastukseen.

3 kuvatiedostoa | 90€

5 kuvatiedostoa | 150€

8 kuvatiedostoa | 230€


Häämuotokuvat
3 kuvatiedostoa | 280€
5 kuvatiedostoa | 350€
8 kuvatiedostoa | 430€

Kuvatuotteet

 


Digitaalisten kuvatiedostojen lisäksi saatavilla on Fine Art kuvatulosteita ja puutauluja. Kokovaihtoehtoihin ja hintoihin voit tutustua alla olevista alasvetovalikoista, tilauksen pääset tekemään sinulle toimitetun koevedosgallerian yhteydessä olevasta verkkokaupasta.

arrow&v

Korkealaatuinen valokuvapaperi samettisen pehmeällä pinnalla. Erittäin tarkka värintoisto, syvä musta ja tasainen paperipinta. Tämä museolaatuinen paperi täyttää vaativimmatkin standardit.

arrow&v

Koivuvanerille painettu valokuva on upea tapa tuoda luonto kotiisi. Materiaalinsa ansiosta jokainen taulu on täysin uniikki kuvan sekoittuessa kauniisti lämpimän sävyiseen puupintaan.

Häävideokuvaus | 1200€


Liikkuva kuva elävöittää muistot ikiaikaisiksi. Katseet, naurut ja onnenkyyneleet heräävät eläviksi hetkiksi vielä kymmenienkin vuosien päästä. Tärkeästä päivästänne lyhyeksi tiivistettyyn videoon on helppo ja nopea palata kerta toisensa jälkeen. Toteutan kuvauksen ammattitaitomme yhdistäen yhdessä avopuolisoni kanssa - näin tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerrata hääpäivää kahdesta eri kulmasta.

Hintaan sisältyy suunnittelupalaveri, matkakuluista ensimmäiset 40km, kahdeksan tunnin häävideointi kahdella videokuvaajalla sekä editointi ja jälkikäsittely viiden minuutin mittaiseksi, tunnelmalliseksi häävideoksi.

Käy tutustumassa kuvaamiimme häävideoihin klikkaamalla tästä.