top of page

Lainavaatevalikoima

Lainavaatteiden valikoimasta löytyy vaatetusta aikuisille S-L koossa ja lapsille vastasyntyneen koosta ylöspäin. Valikoimasta löytyy lapsille mekkoja, housuja ja rompereita, mekkoja, t-paitoja ja kauluspaita, rusettipantoja, erilaisia kimonoita ja paljon muuta.

✦ Lainavaatteet huolletaan jokaisen käyttökerran jälkeen, joka takaa hygieenisen käytön
✦ Löydät lisää kuvamateriaalia lainavaatevalikoimasta Instagramin @valokuvaajatiiajuutinen lainavaatteet-kohokohdasta. Jos sinulla ei ole Instagramia käytössä, ota yhteyttä niin saat kuvamateriaalin muulla tavoin tutustuttavaksi

Kuvassa olevan mekon koko S/M

Odotuskuvaus raskauskuvaus studiossa Oulu lainavaatteet Valokuvaaja Tiia Juutinen
lainavaatteet kuvauksiin Valokuvaaja Tiia Juutinen b.jpg

Vastasyntyneelle

Neulotut vauvanvaatteet on kotimaista käsityötä, ja pääsevät pikkuisen päällä parhaiten oikeuksiinsa sellaisenaan. Vaatteen kanssa voi halutessaan yhdistää myös esimerkiksi pitkähihaisen bodyn.

bodyt vastaavat kokoa 50-56

✦ löydät koko lainavaatevalikoiman Instagramin @valokuvaajatiiajuutinen lainavaatteet-kohokohdasta

yksivuotiskuvaus lapsikuvaus perhekuvaus studiossa lainavaatteet Oulu

Pellavaiset romperit

Upeat pellavaromperit on kotimaista käsityötä. Rompereiden värit ovat harkittuja, ja jokainen sävy sopiikin sukupuoleen katsomatta. Romperit sopii kuvauksiin hyvin sellaisenaan, halutessaan niiden kanssa voi yhdistää myös erillisen alaosan ja yhteensopivan rusettipannan.

Ekologinen pellava on kulutuksenkestävää, hengittävää ja lämpöä johtavaa. Lisäksi pellavakangas on antibakteerinen ja allergisoimaton, jonka vuoksi se sopii upeasti pienten taaperoiden ylle

Jokainen romper on saatavilla koossa 74/80. Väreinä ruoste, vaaleanharmaa, tummanvihreä, vaaleansininen & okra

Kuvassa vanhemman ja lapsen vaatetusta yhdistää wind-kuosi. Mekko löytyy kahdessa eri koossa (S ja M reilut koot), wind-bodyn koko 74

lainavaatteet yksi- ja kaksivuotiskuvaukseen. Pellavaiset romperit viidessä eri värissä.
pellavaiset rusettipannat lainavaatevalikoima lapsikuvaus perhekuvaus Oulu Valokuvaaja Tiia Juutinen

Pellavaiset rusettipannat

Kauniit ja ajattomat rusettipannat on kotimaista käsityötä. Lainavaatevalikoiman jatkeena sävyt on suunniteltu sopimaan yhteen pellavaisten rompereiden kanssa, mutta niitä voi halutessaan yhdistää myös omiin vaatekappaleisiin.

Rusetit ovat 100% pellavaa, vaalean tekstuurin sisältävä rusetti on 100% eyelet puuvillaa. Panta-osa on joustavaa one size nylonia. Rusetin koko on 13 x 11 cm. Okran sävyinen rusetti löytyy myös pinnikiinnityksellä.

Rusettipantoja on saatavilla viisi eri vaihtoehtoa: okra, vaaleanharmaa, luonnonvalkoinen tekstuurilla, tummanvihreä & ruoste

Kuvausvaatteen lunastus lainavaatevalikoimaan

Jos harkitset jonkin vaatekappaleen ostamista vain kuvaustarkoitusta varten, voit halutessasi tarjota vaatetta yritykseni lunastettavaksi kuvausten jälkeen. Vaatteen tyylin ja lainavaatevalikoiman sen hetkisen tarpeen mukaan lunastan vaatteen lainavaatevalikoimaan, ja se pääsee tulevien asiakkaiden kuvauskäyttöön. Voit olla halutessasi asian tiimoilta yhteydessä jo ennen kuvausvaatteen ostoa.

Lainavaatevalikoima koostuu pääosin beigen, valkoisen ja ruskean eri sävyistä ja luonnonläheisistä materiaaleista. Vaatteen kunnon tulee olla hyvä tai uudenveroinen.

lainavaatteet vastasyntyneelle vauvalle
bottom of page