top of page
häät Valokuvaaja Tiia Juutinen Oulu Lappi Suomi häävalokuvaus häävideokuvaus o.jpg

Jokainen ansaitsee tulla upeimmalla mahdollisella tavalla taltioiduksi sinä päivänä, kun sanoo tahdon

kaksi kuvaajaa, yksi missio:

ikuistaa päivänne jokainen hetki, joka
tekee siitä erityisen

Valokuvaaja Tiia Juutinen videokuvaaja Allan Hiltunen dokumentaarinen häävalokuvaus häävideokuvaus

Me ollaan Tiia ja Allan, luontoa ja hyviä ruokaelämyksiä rakastava pari Oulusta! Yhteiseloa meillä on takana yhdeksän vuotta, joista hääkuvauksia olemme toteuttaneet yhdessä viisi vuotta. Sitä aiemmin Tiia on kuvannut häitä yksin useamman vuoden. Otteemme kuvaamiseen on ohjeistava ja kannustava, emmekä jätä kuvattaviamme koskaan ilman ohjeita kameran eteen. Luottamus ja kommunikaatio asiakkaan kanssa koko kuvaustemme ajan on työskentelymme kulmakiviä. Taltioimme yhdessä ne pienet ja niin tärkeät elämänmakuiset katseet, sanat ja kosketukset. Matkaamme mielellämme myös Oulusta kauemmas.

Muutama tietoisku vielä meistä:

Allan, 28: aloitti videokuvaamisen 13-vuotiaana. On tehnyt erävideoita Dragonfly Erävideot YouTube-kanavalleen vuosina 2014-2020. Päätyö videoeditoija


Tiia, 27: aloitti valokuvaamisen luonnon parissa 12-vuotiaana, ihmisten parissa 15-vuotiaana. On aiemmin pitänyt luontopainotteista valokuvausblogia 10 vuotta. Päätyö yrittäjä-valokuvaaja

 


Oltaisikohan me & te match? 😍

DSC_5368.jpg

kahden linssin synergiassa luomme monipuolisen ja elävän kuvauksen rakkaustarinastanne

1.

Kaksi linssiä, monipuolinen näkökulma:


Kuvaajaparina meillä on joka tilanteessa mahdollisuus tallentaa hääpäivän eri hetkiä kahdesta eri näkökulmasta. Kun toinen kuvaa morsiamen reaktiota nähdessään sulhasensa ensimmäisen kerran, toinen voi samaan aikaan taltioida sulhasen reaktion.

3.

Tehokkuus:


Kun sekä valo- että videokuvaus tulee samasta lähteestä, se johtaa tehokkaaseen kommunikaatioon, suunnitteluun ja toteutukseen hääpäivänä.

5.

Budjetin optimointi:


Sen sijaan että palkkaisit kaksi erillistä palveluntarjoajaa, pystymme tarjoamaan kustannustehokkaan kokonaisuuden samasta paikasta.

2.

Kommunikaatio:


Olemme työskennelleet yhdessä usein. Kommunikaatiomme on nopeaa ja tehokasta, joka minimoi mahdolliset häiriötekijät hääpäivänä. Tunnemme toistemme tavan työskennellä ja liikkua.

4.

Puhallamme yhteen hiileen:


Parina meillä on erityinen yhteistyön dynamiikka ja ymmärrys, joka johtaa saumattomaan yhteistyöhön ja takuuvarmaan lopputulokseen.

6.

Mukavuus:


Moni pari kokee olonsa mukavammaksi, jos lähellä on vähemmän kuvaajia. Kahden kuvaajan sijaan jotka eivät tunne toisiaan, pariskuntana toimimme yhdessä harmonisesti ja teemme olonne mukavaksi ja luontevaksi.

7.

Sama visio ja tyyli:


Valitessasi kuvaajat samasta paikasta voit olla varma, että valokuvat ja video noudattaa samaa tyyliä ja estetiikkaa.

valokuvaamme kauneutta, videokuvaamme rakkautta

Referenssi 1


Hääpäivä taltioitiin syksyllä 2023 Oulussa dokumentaarisena valokuvauksena ja videokuvauksena aamun valmistautumisesta illan bileisiin saakka

Tutustu tiivistettyyn malligalleriaan

Referenssi 2


Talvella 2022 saimme kunnian viettää kolme upeaa talvipäivää hääparin kanssa yhdessä Levin tunturimaisemissa kuvauksia suunnitellen ja kaksi päivää niitä toteuttaen. Dokumentoimme kahdenkeskisen matkan valokuviksi ja häävideoksi

Tutustu tiivistettyyn malligalleriaan

Referenssi 3


Hääpäivä taltioitiin syksyllä 2022 Äkäslompolossa Ylläksellä dokumentaarisena valokuvauksena ja videokuvauksena aamun valmistautumisesta illan bileisiin saakka

Tutustu tiivistettyyn malligalleriaan

DSC_5232.jpg

'Kaikki oli selkeää heti alusta alkaen ja saimme myös lähempänä häitä helposti sovittua palaveriajan, mistä jäi kyllä niin ihana ja lämmin fiilis + tuli olo, että ihanaa, että Tiia ja Allan on juuri meidän päivää kuvaamassa!❤️

Tiian kyky vangita kaikki tärkeimmät hetket valokuviin on maagista. Itse kuvaushetkikin on jo ihana, mutta tulos on jotain uskomatonta! 🥺❤️ Tapa, jolla Tiia jälkikäsittelee kuvat on tyylikästä, persoonallista ja tarkkaa. Jälkikäsittely tuo kuvauskohteesta, miljööstä ja kuvan tunnelmasta parhaimmat puolet esiin. Tiia on todellinen valokuvataikuri! ✨

Tiialla ja Allanilla on äärimmäisen hyvä maku ja silmä kuvauslokaatioiden valinnan suhteen ja he ovat kaikelle avoimia. Lisäksi he etsivät jatkuvasti uusia kuvauslokaatiopisteitä, jotta kuvattava voi saada jopa uniikin kuvan itselleen.

Allan on videokuvauksen mestari! 💎🤩 Hän osaa taltioida ihanimmat, hauskimmat ja herkimmätkin hetket kameralleen. Ei ole yksityiskohtaa, joka jäisi Allanilta huomaamatta. Allan osaa tehdä videosta mielenkiintoisen; videossa on huomioitu niin liike, valaistus kuin kuvakulmatkin. Videon editointi ja tarinankuljetus antavat lopputulokseksi koskettavan ja tyylikkään kokonaisuuden, joka myös hauskuuttaa. Videon avulla on ihana ja helppo palata päivän äänimaailmaan, tunnelmiin ja hetkiin. Vaikka Allan onkin erikoistunut nimenomaan enemmän videokuvaukseen, on hänen valokuvaustaitonsa myös erinomaiset!

Suosittelemme ehdottomasti Tiiaa ja Allania kaikille, jotka kaipaavat loistavaa video- ja valokuvauspalvelua!'

Kaisla & Henkka

Hääkuvauspaketit

häätanssi dokumentaarinen hääkuvaus ilta-aurinko Oulu

Dokumentaarinen valokuvaus & videokuvaus

Kuvausaika 7h

✦ suunnittelupalaveri
✦ kaksi kuv
aajaa
✦ vihkitilaisuuden, 1h häämu
otokuvien & hääjuhlan dokumentointi
✦ sään & sijainnin salliessa drone
kuvaus
✦ + 300 viimeisteltyä valokuvaa verkkogallerialla to
imitettuna
✦ taustamusiikilla tunnelmoitu vaakaformaatin 4K häävideo 4 - 6 min


2500€

 

Hintaan sisältyy alv 24%, varausmaksun osuus 30%, kahden kuvaajan työtunnit ja matkakulukorvaukset 40 kilometriltä. Kilometrikorvaus ylittyvältä osuudelta 0,50€/km, pidemmältä matkalta tapauskohtaisesti
 

kuvauspaketin räätälöinti:

aamun valmistautumiseen varataan 1 - 1,5h kuvausaikaa riippuen, onko morsian ja sulhanen aamun yhdessä vai eri paikoissa. Valmistautumisen yhteydessä voidaan taltioida valmistautumisen lisäksi esimerkiksi skoolaukset kaasojen ja bestmanien kanssa.

ensikohtaamisen kuvauspaikka suunnitellaan yhdessä hääparin kanssa. Kuvausaikaa varataan noin 15min, yhteensä saapumisineen max. 45min.

lisäkuvaustunneilla varmistat kuvauksen keston hääjuhlan loppuillan parhaimpaan humuun saakka. Lisäkuvaustunnin voi hyödyntää myös hääparin kanssa kahdestaan toteutettavaan kuvaukseen esimerkiksi upeassa ilta-auringossa, jolloin saatte pienen hengähdyksen juhlan keskeltä.

taltioimme hääparin valitsemat kolme puhetta erilliselle videolle. Mikitys takaa puheenpitäjän erinomaisen äänenlaadun. Mikki on langaton vaatteen etuosaan kiinnitettävä kappale, asentaminen ei vie kauaa. Puheiden aikataulusta tulee olla tieto etukäteen mikitystä varten.

maistiaismateriaalien kautta pääsette takaisin hääpäivän tunnelmiin jo 48h sisällä hääpäivästä. Materiaaleihin on koostettu kohokohtia hääpäivän varrelta.

traileri on erinomainen tapa jakaa hääpäivän fiiliksiä sosiaalisen median kanaviin, jossa etenkin pystymallin videot pääsee hyvin edukseen. Trailerin pituus on noin puoli minuuttia.

hääkengät hääkimppu kihlajaiskuvaus rannalla Oulu Hailuoto

Häämuotokuvaus & vihkitilaisuus

Valokuvaus toteutetaan yhdellä kuvaajalla, valokuvaus & videokuvaus kahdella kuvaajalla

✦ 1-2h häämuotokuvaus ulkolokaatiossa
✦ vihkitilaisuuden kuvaus
✦ koko galleria, + 80 digitiedostoa


700€

Valitessasi mukaan videokuvauksen, saat lisäksi
✦ tunnelmallinen 4K häävideo 2 - 3 min
✦ sään & sijainnin salliessa dronekuvaus


valokuvaus & videokuvaus - 1300€


Hintaan sisältyy alv 24%, varausmaksun osuus 200€ ja matkakulukorvaukset 40 kilometriltä. Kilometrikorvaus ylittyvältä osuudelta 0,50€/km, pidemmältä matkalta tapauskohtaisesti
 

häämuotokuvaus kesä sade Valokuvaaja Tiia Juutinen Oulu

Häämuotokuvaus

✦ kuvauksen suunnittelu
✦ 1-2h häämuotokuvaus
✦ koko galleria, + 50 digitiedostoa

600€

Hintaan sisältyy alv 24%, varausmaksun osuus 200€ ja matkakulukorvaukset 40 kilometriltä. Kilometrikorvaus ylittyvältä osuudelta 0,50€/km, pidemmältä matkalta tapauskohtaisesti

'Yksi tärkeimpiä piirteitä, joita kuvaajaltamme haimme oli rentous ja kyky heittäytyä. Tunnelma oli ennen kuvauksia ja kuvausten jälkeen todella rento. Tämä oli tärkeä mahdollistaja sille, että uskalsimme olla kameran edessä oikeasti luonnollisesti omia itsejämme. Missään kohtaa kuvauspäivän aikana ei tarvinnut miettiä, että onnistuukohan päivä, vaan ammattimainen ja ennen kaikkea asiakaslähtöinen ote vakuutti meidät alusta alkaen. Mahtavaa että saimme juuri teidät ikuistamaan meille tärkeän ja ainutlaatuisen päivän Lapin maisemiin. Saimme todella kauniit kuvat ja muistot. Olemme todella tyytyväisiä kokonaisuuteen. Kiitos!'

Elina & Valtteri

DSC_4984.JPG

1.

Yhteys


Jos tyylimme on etsimänne, voitte
ottaa yhteyttä etusivun
yhteydenottolomakkeen kautta.
Vaihdetaan ajatuksia, saatte tutustuttavaksi kuvausehdot ja viimeistellään varaus. Toimitamme varausmaksulaskun sähköpostiinne.

2.

Hääpalaveri


Asuinpaikastanne riippuen voimme palaveroida kasvotusten tai etänä esim. videoyhteyden kautta. Vaihdetaan ajatuksia teidän toiveista ja tarpeistanne. Palaverin jälkeen lähetämme teille hyväksyttäväksi hääkuvaussopimuksen, johon on koostettu kaikki sovitut asiat.

3.

Toteutus


Voitte keskittyä rauhallisin mielin nauttimaan ainutlaatuisesta päivästänne, kun me keskitymme taltioimaan hetket, tunteet ja tilanteet ikuisiksi muistoiksi juuri teitä varten!

bottom of page