top of page

Videokuvaajan palkkaaminen häihin - Hääkuvaus Oulu

Toteutan ammatikseni häädokumentointia mieheni Allanin kanssa, vastaan valokuvauksesta ja hän videokuvauksesta. Pitkän hääkuvauskokemuksemme pohjalta olemme huomanneet kaksi pääasiallista syytä, miksi hääparit epäröivät videokuvauksen ottamista mukaan hääpäivään: Hääparia saattaa jännittää ajatus siitä, että heitä kuvataan videolle, tai he pelkäävät, että kahden kuvaajan (valokuvaajan ja videokuvaajan) läsnäolo voi häiritä hääjuhlan tunnelmaa. Nämä ajatukset ovat yleisiä, etenkin jos ei ole aiempaa kokemusta ammattikuvaajien työskentelystä. Me olemme todistaneet hääparin mielen muuttuneen lukuisia kertoja kanssamme keskusteltuaan, ja tämän entisestään vahvistuneen kysyttyämme hääparin mietteitä hääpäivän dokumentoinnista hääpäivän jälkeen! Ajatellaan tilanne, että sinulle tärkeä ihminen ei päässyt olemaan läsnä hääpäivässänne. Haluat ehkä näyttää paloja hääpäivästä ja muistella sitä samalla itsekin, mutta kuvakansion kaivaminen puhelimesta tai kuva-albumin etsiminen lipaston laatikoista tuntuu työläältä. Silloin on loistava hetki näyttää muutaman minuutin mittainen, tunnelmantäyteinen häävideo, jossa päivä on koostettu tiiviiseen muotoon kaikista tärkeimmistä hääpäivänne hetkistä. Tämä helppous ei ole kuitenkaan vain vieraita varten, vaan myös teitä itseä, sillä video on tunnetusti helpoin ja nopein tapa palata hetkiin joihin juuri sillä hetkellä haluat. Mitä video sitten tarjoaa, mitä valokuvat yksistään eivät - muuta, kuin näyttämisen helppoutta? Valokuvat ovat loistava tapa tallentaa hetkiä, mutta ne eivät aina yksistään pysty välittämään hääpäivän tunnelmaa ja liikettä yhtä tehokkaasti kuin video. Videokuvaus täydentää valokuvia tarjoamalla elävämmän kuvan hääpäivästä. Kun valokuvaajana tallennan pysähtyneitä hetkiä ja tärkeitä yksityiskohtia, videokuvaaja voi keskittyä liikkeen, äänen ja kokonaisvaltaisen tunnelman tallentamiseen, luoden näin viimeistellyn ja monipuolisen muistojen kokonaisuuden hääpäivästä yhdessä valokuvien kanssa. Tiedäthän, on eri asia katsoa hymyileviä häävieraita valokuvassa, kuin kuulla naurunremakka ja nähdä reaktiot videolla läheisen pitäessä ilahduttavaa puhetta.Hääpäivänne on ainutlaatuinen ja loppujen lopuksi hyvin pieni hetki, joka ansaitsee kerronnallisen lähestymistavan. Videon avulla voitte palata hääpäivänne tunnelmaan missä ja milloin tahansa, ja kokea uudestaan sen ainutlaatuisen merkityksellisyyden, jossa tähtinä olette te kaksi ja läheisenne. Ehkä teette häävideon katsomisesta vuosipäivien perinteen? Häävideokuvaus on syventävä katsaus teidän päivään, sillä esimerkiksi häävalan vaihto, ensimmäinen tanssi ja vanhempien ylpeys voivat tulla elävämmiksi ja merkityksellisemmiksi videon avulla, kun voitte kokea hetket uudelleen aivan kuin olisitte edelleen siellä.

Kaiken tämän lisäksi videokuvaus tarjoaa kestävän tavan tallentaa hääpäivänne muistot tuleville sukupolville. Kun häävideon katselee yhdessä vuosienkin päästä, se voi herättää voimakkaita tunteita ja muistojen tulvaa, jotka voivat ylittää valokuvien mahdollisuudet.


mustavalkokuva jossa hääpari juoksemassa tien yli, rakennus taustalla

Ammattikuvaajina olemme mestareita sulautumaan joukkoon ja toimimaan huomaamattomasti. Tavoitteemme on aina tallentaa hääpäivänne kauneus ja tunnelma mahdollisimman luonnollisesti ja herkästi. Tehtävämme ei ole olla hääpäivän keskipisteenä, vaan tallennamme tärkeät hetket taustalla, antaen teille tilaa nauttia hääpäivästänne täysillä.

Empaattinen läsnäolo ja henkilökohtainen lähestymistapa ovat kaksi tärkeää periaatetta, jotka ohjaavat toimintaamme kuvaajina. Ymmärrämme, että hääpäivä on teille erityinen ja henkilökohtainen tapahtuma, ja teemme parhaamme varmistaakseemme, että voitte tuntea olonne mukavaksi ja rentoutuneeksi. Tämä ei tarkoita tinkimistä laadusta, sillä tiedämme toimia aina tilanteen vaatimalla herkkyydellä myös silloin, kun taltioimme hetkiä lähietäisyydeltä. Lopuksi, kun sekä valokuvaaja että videokuvaaja tallentavat hääpäivänne, voitte olla varmoja siitä, että jokainen hetki ja yksityiskohta tallentuvat monipuolisesti, luoden kokonaisvaltaisen ja ikimuistoisen kokonaisuuden tärkeästä päivästänne. Hääpäivän dokumentoinnin tärkeys ei välttämättä korostu heti hääpäivänä tai viikko sen jälkeen, sillä muistojen merkitys kasvaa vuosi vuodelta yhä tärkeämmäksi osaksi elettyä elämää. Jos pidit tästä julkaisusta, voit painaa alta sydäntä sen merkiksi ❣ Jos haluat tietää lisää tarjoamistamme hääkuvauskokonaisuuksista, pääset tutustumaan kuvauspaketteihin ja materiaaleihin tämän linkin kautta: https://www.tiiajuutinen.com/dokumentaarinen-haavalokuvaus-haavideokuvaus - Tiia häävideokuvaus dokumentaarinen hääkuvaus häävalokuvaus hääkuvaaja Oulu Suomi

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page