top of page

Fine Art kuvatulosteet

Jos toiveenasi on saada valokuvia albumiin, kehyksiin tai esille sellaisenaan, tämä vaihtoehto on sinulle! Fine Art kuvatulosteet on korkealaatuista valokuvapaperia, jonka pinta on samettisen pehmeä. Paperi toistaa kuvan uskomattoman tarkasti jokaisen yksityiskohdan tallessa pitäen - tämän tarkempaa paperitulostetta en ainakaan itse ole kohdannut. Fine Art kuvatulosteissa on erittäin tarkka värintoisto, syvä musta ja tasainen paperipinta. Tämä museolaatuinen paperi luo kuvalle kunniaa ja täyttää vaativimmatkin standardit.

Kuvatulosteista on mallikappaleita tutustuttavana kuvauksen yhteydessä studiolla. Jos toivot kuvatuotteita tutustuttavaksi miljöökuvauksen yhteydessä, pyydä niin tuon tuotteita mukana.

Fine Art kuvatuloste Valokuvaaja Tiia Juutinen
puutaulut omalla valokuvalla Oulu Valokuvaaja Tiia Juutinen

Puutaulut

Kotimaiselle koivuvanerille painettu valokuva on upea tapa tuoda luonto kotiisi. Materiaalinsa ansiosta jokainen taulu on täysin uniikki kuvan sekoittuessa kauniisti lämpimän sävyiseen puupintaan. Kaaren ja pyöreän mallisiin tauluihin tulee valkoinen kerros jolle kuva painetaan - silloin kuva erottuu suoraa puupinnalle painettua kuvaa aavistuksen kirkkaammin, jättäen kuitenkin edelleen hennon puukuvion valokuvan päälle. 15mm paksuisten puutaulujen takana on kiinnike, jonka avulla saat taulun halutessasi seinälle koristamaan. 

Nelikulmaisia tauluja on saatavilla suorakulmion mallissa, 1mm ja 15mm paksuisena puureunoilla ja ilman. Kaari ja ympyrä taulujen paksuus on 15mm, kummassakin mallissa puureunat. Tutustu vaihtoehtoihin ja hintoihin alla.

Fine Art kuvatuotteet pyöreä malli
Fine Art kuvatuotteet kaari malli
Fine Art kuvatuotteet neliö malli

Puutauluista on mallikappaleita tutustuttavana kuvauksen yhteydessä studiolla. Jos toivot kuvatuotteita tutustuttavaksi miljöökuvauksen yhteydessä, pyydä niin tuon tuotteita mukana.
 

bottom of page