DSC_4555.JPG

Kuvatuotteet

Luontoa kunnioittavat ja uniikit kuvatuotteet ovat laadukkaita, kestäviä ja kotimaisia - ne sopivat sisustamaan kodin kuin kodin, mutta säilyvät hyvänä myös albumin suojissa.

DSC_7024-2.JPG

Fine Art kuvatulosteet

Jos toiveenasi on saada valokuvia albumiin, kehyksiin tai esille sellaisenaan, tämä vaihtoehto on sinulle! Fine Art kuvatulosteet on korkealaatuista valokuvapaperia, jonka pinta on samettisen pehmeä. Paperi toistaa kuvan uskomattoman tarkasti jokaisen yksityiskohdan tallessa pitäen - tämän tarkempaa paperitulostetta en ainakaan itse ole kohdannut. Fine Art kuvatulosteissa on erittäin tarkka värintoisto, syvä musta ja tasainen paperipinta. Tämä museolaatuinen paperi luo kuvalle kunniaa ja täyttää vaativimmatkin standardit.

Kuvatulosteita on katsottavissa ja hypisteltävissä kuvauksen yhteydessä studiollani. Jos toivot kuvatuotteita tutustuttavaksi miljöökuvauksen yhteydessä, pyydä niin tuon tuotteita mukanani!

arrow&v

Puutaulut

Kotimaiselle koivuvanerille painettu valokuva on upea tapa tuoda luonto kotiisi. Materiaalinsa ansiosta jokainen taulu on täysin uniikki kuvan sekoittuessa kauniisti lämpimän sävyiseen puupintaan. Mikäli suora painatus puupinnalle mietityttää, kaaren ja pyöreän mallisiin tauluihin on mahdollista valita valkoinen tausta jolle kuva painetaan - kuva erottuu suoraa puupinnalle painettua kuvaa aavistuksen kirkkaammin, jättäen kuitenkin edelleen kauniit puukehykset valokuvan ympärille. 15mm paksuisten puutaulujen takana on kiinnike, jonka avulla saat taulun halutessasi seinälle koristamaan. 

ympyrämalli.png
arrow&v
kaarimalli.png
arrow&v
DSC_4544.JPG
DSC_4563-2.JPG
neliömalli.png
arrow&v

Nelikulmaisia tauluja on saatavilla suorakulmion ja neliön mallissa, 1mm ja 15mm paksuisena puureunoilla ja ilman. Kaari ja ympyrä taulujen paksuus on 15mm, kummassakin mallissa puureunat. Valittavissa valkoisella kerroksella tai ilman. Tutustu vaihtoehtoihin ja hintoihin alla.

neliömalli.png
arrow&v

Puutauluja on katsottavissa ja hypisteltävissä kuvauksen yhteydessä studiollani. Jos toivot kuvatuotteita tutustuttavaksi miljöökuvauksen yhteydessä, pyydä niin tuon tuotteita mukanani!