top of page

Hääkuvaajan vinkit vihkitilaisuuteen - Hääkuvaus Oulu

Tähän julkaisuun on kerätty muutama helposti toteutettava vinkki, jotka kohottavat merkittävästi vihkitilaisuuden kuva- ja videomateriaalia. Vinkit on kerätty ja koettu toimiviksi pitkän hääkuvauskokemuksen pohjalta.

Alttarille kävely Ennen alttarille kävelyä odota, että ovet takanasi sulkeutuvat kokonaan. Tämä varmistaa rauhallisen taustan valokuvissa ja videoissa.

Huomio: Muista sopia tästä ovien sulkijan kanssa etukäteen.


klassinen yksinkertainen häämekko huntu kirkon alttari

Vieraiden puhelimilla kuvaaminen Puhelimet kädessä oleva vierasväki ei välttämättä ole kovin kuvauksellinen tai toivottu näky muutoin herkässä ja intiimissä tilaisuudessa. Voitte halutessanne pyytää vieraita olemaan kuvaamatta puhelimilla vihkitilaisuuden aikana, ja sen sijaan pyytää keskittymistä vihkitilaisuudesta nauttimiseen. Pyynnön voi esittää esimerkiksi pienen taulun muodossa kirkon ulkopuolella, hääkutsussa tai vihkiseremonia-liitteessä. Myös kaaso tai bestman voi esittää pyynnön ennen vihkitilaisuuden virallista alkua silloin, kun kaikki vieraat on kerääntyneet penkeille odottamaan tilaisuuden alkua. Pyynnön yhteydessä voi mainita, että vieraat tulevat saamaan ammattilaisen taltioimaa kuvamateriaalia itselleen muistoksi tilaisuudesta myöhemmin.


Suudelma alttarilla Jos haluatte, voitte pyytää pappia poistumaan taustalta hetkeksi suudelman ajaksi. Tämä varmistaa, että tausta on selkeä ja kaunis, ja huomio kiinnittyy vain teihin. Muistakaa sopia asiasta papin kanssa ennen vihkitilaisuutta.Hidastetut hetket Ottakaa aikaa nauttia hetkestä täysin siemauksin. Pidempään kestävät hetket, kuten suudelmat alttarilla ja kirkosta poistuminen, ovat valokuvauksen kannalta ihanteellisia. Ne mahdollistavat useampia sommitelmia ja lisäävät reaktioaikaa kuvaajalle. Pidempi suudelma näyttää videolla huomattavasti näyttävämmältä kuin nopea pikapusu. Muistakaa, että tämä hetki on juuri teitä varten ja tulette arvostamaan tallennettuja muistoja myöhemmin.Kirkosta poistuminen Lisätkää erityinen hetki kirkosta poistumiseenne pyytämällä kaasoja tai bestmaneja sulkemaan ovet ja avaamaan ne uudelleen vasta, kun olette valmiina. He voivat samalla esitellä teidät hääparina, mikä luo juhlavan tunnelman. Voitte pysähtyä ovilla pitkän suudelman, taivutuksen tai tuuletuksen ajaksi. Jos haluatte vieraat muodostamaan kujan, varmistakaa, että he seisovat riittävän lähellä toisiaan, jotta kaikki näkyvät kuvissa. Huomioikaa kujan muodostamisessa myös mahdolliset rekvisiitat, kuten saippuakuplat. Näillä täsmävinkeillä vaikutat pienesti mutta merkittävästi vihkitilaisuuden kuva- ja videomateriaaliin, toivottavasti vinkeistä oli hyötyä juuri teille. Tärkeintä on nauttia jokaisesta hetkestä ja ottaa kaikki irti ikimuistoisesta päivästä!


Hääkuvaajan vinkit vihkitilaisuuteen - Hääkuvaus Oulu Valokuvaaja Tiia Juutinen 2024

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page